Το κλασικό αγελαδινό γιαούρτι και το αγαπημένο των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες, όχι από συνήθεια, αλλά από επιλογή: Η δροσερή γεύση της, η πλούσια περιεκτικότητά της σε ασβέστιο και πρωτεΐνη αλλά και η πλήρης απουσία συντηρητικών, καθιστούν την Αγελαδίτσα μία εξαιρετική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Η Αγελαδίτσα παρασκευάζεται μόνο από αγελαδινό γάλα, ανθόγαλα και μαγιά, με την πιο απλή και φυσική μέθοδο: προσθέτουμε στο γάλα τη μαγιά και αφήνουμε το μίγμα να «ξεκουραστεί». Η μαγιά ενεργοποιείται φυσικά και σταδιακά πήζει το γάλα, μετατρέποντάς το σε γιαούρτι! Ένα γιαούρτι όπως ήταν και θα είναι πάντα! Κλασικό!
Υλικά
Συστατικά
"γάλα αγελάδος συμπυνωμένο άπαχο προέλευσης Ε.Ε. (95%), anu
Αλλεργιογόνα
gda/1130-1.jpg
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.