Το μαύρο σουσάμι περιέχει περίπου 60% περισσότερο ασβέστιο από το λευκό σουσάμι και είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες, σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, προσφέροντας πολλά οφέλη για την υγεία μας. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφίμων , μπορεί να αποτελέσει ιδανική τροφή για ανθρώπους οι οποίοι αποφεύγουν την κατανάλωση κρέατος και προϊόντων του και για όσους βρίσκονται σε περίοδο παρατεταμένης νηστείας καθώς είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Υλικά
Συστατικά
Βιολογικοί σπόροι μαύρου σουσαμιού
Αλλεργιογόνα
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, σόγιας, γλουτένης και σησαμιού.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ)
2399kJ
Ενέργεια (Kcal)
573Kcal
Λιπαρά
49,67g
εκ των οποίων κορεσμένα
6,96g
Υδατάνθρακες
11,65g
εκ των οποίων σάκχαρα
0,3g
Εδώδιμες ίνες
11,8g
Πρωτεΐνες
17,73g
Ασβέστιο
975mg
Νάτριο
11mg
Σίδηρος
14,55mg
Φώσφορος
629mg
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας Χωρίς γλουτένη Χωρίς αλάτι Vegan
Οδηγίες Χρήσης
Το συναντάμε στην ανατολική και στην ιαπωνική κουζίνα, αυτούσιο και ως πάστα. Χρησιμοποιείται στην αρτοποιία και ειδικότερα σε ωβμιά, ζύμες και σφολιάτες και στη μαγειρική σε σαλάτες, φαγητά φούρνου, πανάρισμα διάφορων κρεάτων κ.α. Χρησιμοποιείται κσι στη ζαχαροπλαστική για την παρασκευή καραμέλας. λικέρ και γενικά γλυκών.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Φυλάσσονται σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό περιβάλλον. / Διανέμεται από την Αγροτική Βιοδιατροφική, Αγίας Άννης 6Α 18233 Ρέντης. Τ+30 2104250301
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.