Σας ενημερώνουμε ότι τις Κυριακές 22 & 29 Δεκεμβρίου, τα καταστήματά μας θα είναι ανοιχτά και οι παραδόσεις απο e-shop θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ωστόσο, το τηλεφωνικό κέντρο του Customer Care δεν θα λειτουργεί. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα εξυπηρέτησης της παραγγελίας σας εδώ

-0,10€

Κωδικός: 340057

Έλμα Τσίχλα Δυόσμος Χωρίς Ζάχαρη

0,64€
56,92€ Αρχική τιμή κιλού
49,23€ Τελική τιμή κιλού
0,74€ Αρχική τιμή
0,64€ Τελική τιμή
0
Super τιμή από 17/12/2024 έως 08/01/2025.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Η μαστίχα Χίου, σε αντίθεση με τις κοινές τσίχλες, λόγω της ιδιάζουσας γεύσης και της σχετικής σκληρότητάς της, προκαλεί μεγαλύτερη διέγερση σίελου, με αποτέλεσμα την αύξηση της αίσθησης φρεσκάδας και καθαρότητας στο στόμα, ενώ παράλληλα συντελεί στην καταπραϋντική αντιμετώπιση της ξηροστομίας.
Υλικά
Συστατικά
Σορβιτόλη, Ξυλιτόλη, Μαννιτόλη. Βάση τσίχλας, α-τοκοφερόλη, λεκιθίνη σόγιας, μαστίχα Χίου (κόμμι μαστίχας) (2,5%), Γλυκερίνη, Φυσικό άρωμα μέντας, μενθόλη, Αραβικο κομμι, Διοξείδιο του τιτανίου, κερί Carnauba.
Αλλεργιογόνα
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη σόγιας
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ενέργεια(kJ)735kJ
Ενέργεια(Kcal)176Kcal
Λιπαρά0g
    εκ των οποίων κορεσμένα0g
Υδατάνθρακες73g
    εκ των οποίων σάκχαρα0g
Εδώδιμες Ίνες0,6g
Πρωτεΐνες<0,1g
Αλάτι<0,1g
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Η Μαστίχα Χίου είναι βασικό συστατικό της τσίκλας ΕΛΜΑ. Είναι μια φυσική ρητίνη γνωστή στην αρχαιότητα στους λαούς της Ανατολικής Μεσογείου, οι οποίοι την μασούσαν για να έχουν καθαρά δόντια και δροσερή αναπνοή. Υπήρξε η πρώτη φυσική τσίκλα του αρχαίου κόσμου.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Επιπλέον, πανεπιστημιακές μελέτες απέδειξαν ότι η μάσηση της μαστίχας βοηθάει αποτελεσματικά στη μάλαξη και εκγύμναση των ούλων, στην πρόληψη της τερηδόνας και περιοδοντικών παθήσεων καθώς και στον περιορισμό του σχηματισμού μικροβιακών πλακών.