Η βιοτεχνία Efcharisto είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στους πρόποδες του Μαύρου Όρους στην ορεινή Ζάχολη Ευρωστίνη του νομού Κορινθίας. Στα 680μ. υψόμετρο, σε απόλυτα καθαρό περιβάλλον, παράγεται η παραδοσιακή χυλοπίτα μακριά με κατσικίσιο γάλα και φρέσκα αυγά αχυρώνα. Το κατσικίσιο γάλα, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το ανθρώπινο γάλα. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, φωσφόρου, βιταμίνης Α, Β1, Β12 & περιέχει αρκετή πρωτεΐνη και μαγνήσιο. Επίσης είναι πιο εύπεπτο από το αγελαδινό γιατί εκ φύσεως έχει χαμηλότερα επίπεδα λακτόζης. Η Efcharisto επιλέγει να χρησιμοποιεί μόνο φρέσκα αυγά αχυρώνα, καθώς ευτυχισμένα κοτόπουλα θα δώσουν νοστιμότερα αυγά!
Οδηγίες: Σε μία χαμηλή κατσαρόλα με καπάκι ή σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το σκόρδο λιωμένο. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις τομάτες κομμένες σε κύβους και αλατίζουμε. Ανακατεύουμε και τις σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το νερό. Μόλις βράσει ρίχνουμε τις μακριές χυλοπίτες ανακατεύουμε ελαφρά, χαμηλώνουμε την φωτιά (στην μικρότερη ένδειξη της κουζίνας) και σκεπάζουμε το σκεύος. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 6-7 λεπτά. Ανακατεύουμε ελαφρά ανά διαστήματα χωρίς να σπάμε τις χυλοπίτες. Ρίχνουμε την φέτα τριμμένη και σκεπάζουμε για 1-2 λεπτά. Σερβίρουμε με βασιλικό.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Το προϊόν πρέπει να προστατεύεται από τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες & την υγρασία. Να φυλάσσεται σε μέρος ξηρό & δροσερό χωρίς οσμές & έντομα. Παρασκευάζεται συσκευαζεται από την Efcharisto Δενδρινέλλη Βιολέτα.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.