Τραγανά αυθεντικά Φύλλα Μπουγάτσας, περικλείουν μία πλούσια γέμιση από λαχταριστή πραλίνα φουντουκιού. Ένας μοναδικός συνδυασμός παράδοσης και δημιουργικότητας που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!
Υλικά
Συστατικά
Ζύμη 52% : Αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2,5%), άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη. Γέμιση 48% : Πραλίνα φουντουκιού [ζάχαρη, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη, φουντουκόπαστα, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, γαλακτωματοποιητής : λεκιθίνη σόγιας, αρωματική ύλη : βανιλλίνη]. Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), φουντούκι, σόγια και ενδεχομένως ίχνη σουσαμιού.
Αλλεργιογόνα
Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), φουντούκι, σόγια και ενδεχομένως ίχνη σουσαμιού.
Τοπική παραδοσιακή συνταγή /Αυθεντικά τραγανά φύλλα Μπουγάτσας / Χωρίς Συντηρητικά/Νηστίσιμη /Χωρίς υδρογονωμένα λίπη και έλαια
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200°C . Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο σας. Ψήνετε στους 200°C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά. Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από τον φούρνο και, πιάνοντας τις δύο άκρες της με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζετε μέσα στο ταψάκι της, έτσι ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω. Συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 5', μέχρι να απορροφήσει το λάδι της. Προσαρμόστε την διάρκεια ψησίματος και την θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε. ΔΡΟΜΟΣ Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ. 57022, Σίνδος, Θεσσαλονίκη, τηλ: +30 2310 798440
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.