Τραγανά αυθεντικά Φύλλα Μπουγάτσας, γεμάτα λαχταριστή και μυρωδάτη κρέμα από σιμιγδάλι και άρωμα βανίλιας. Ο μαγικός αυτός συνδυασμός αυτών των υλικών μαζί, σας προσφέρει μία ασύγκριτη γευστική εμπειρία με άρωμα Θεσσαλονίκης!
Υλικά
Συστατικά
Ζύμη 50% : Αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2,5%), άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη. Γέμιση 50% : νερό, ζάχαρη, σιμιγδάλι σίτου (12%), φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), αρωματική ύλη : βανιλλίνη (0,05%). Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη) και ενδεχομένως ίχνη σόγιας και σουσαμιού.
Αλλεργιογόνα
Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), φουντούκι, σόγια και ενδεχομένως ίχνη σουσαμιού.
Τοπική παραδοσιακή συνταγή / Αυθεντικά τραγανά φύλλα Μπουγάτσας/Περιέχει άχνη ζάχαρη & κανέλα σε φακελάκια/Χωρίς Συντηρητικά/Νηστίσιμη/ Χωρίς υδρογονωμένα λίπη και έλαια
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200°C . Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο σας. Ψήνετε στους 200°C για περίπου 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά. Πιάνοντας τις δυο άκρες της μπουγάτσας με δυο πιρούνια, την αναποδογυρίζετε μέσα στο ταψάκι της ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω. Συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 5', μέχρι να απορροφήσει το λάδι της. Προσαρμόστε την διάρκεια ψησίματος και την θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας. Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα εφόσον επιθυμείτε.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε. ΔΡΟΜΟΣ Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ. 57022, Σίνδος, Θεσσαλονίκη, τηλ: +30 2310 798440
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.