Τοπική παραδοσιακή συνταγή /Αυθεντικά τραγανά φύλλα Μπουγάτσας / Χωρίς Συντηρητικά/Νηστίσιμη /Χωρίς υδρογονωμένα λίπη και έλαια
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200°C . Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο σας. Ψήνετε στους 200°C για περίπου 25΄ μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά. Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από τον φούρνο και, πιάνοντας τις δύο άκρες της με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζετε μέσα στο σκαφάκι της, έτσι ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω. Αφού την αναποδογυρίσετε, την αφήνετε μέσα στο σκαφάκι της για 10', Χωρίς να την σκεπάσετε, για να απορροφήσει το λάδι της. Προσαρμόστε την διάρκεια ψησίματος και την θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε. ΔΡΟΜΟΣ Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ. 57022, Σίνδος, Θεσσαλονίκη, τηλ: +30 2310 798440
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.