Σας ενημερώνουμε ότι τις Κυριακές 22 & 29 Δεκεμβρίου, τα καταστήματά μας θα είναι ανοιχτά και οι παραδόσεις απο e-shop θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ωστόσο, το τηλεφωνικό κέντρο του Customer Care δεν θα λειτουργεί. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα εξυπηρέτησης της παραγγελίας σας εδώ

Κωδικός: 157905

Χρυσή Ζύμη Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης Φέτα & Μυζήθρα 450gr

3,15€
7,00€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Τραγανά αυθεντικά Φύλλα Μπουγάτσας, που ξεχειλίζουν από λαχταριστή γέμιση με μυζήθρα και φέτα, προσφέροντάς σας μία ασύγκριτη γευστική εμπειρία!
Υλικά
Συστατικά
Ζύμη 49%: Αλεύρι σίτου, νερό, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2,5%), άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη. Γέμιση 51%: Μυζήθρα (49%), νερό, σιμιγδάλι σίτου, τυρί φέτα (6,5%), αλάτι, ασπράδι αυγού σε σκόνη. Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται σουσάμι.
Αλλεργιογόνα
Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), φουντούκι, σόγια και ενδεχομένως ίχνη σουσαμιού.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ενέργεια (kJ)11301357
Ενέργεια (Kcal)270325
Λιπαρά1518
Κορεσμένα6,57,8
Σάκχαρα2,93,5
Πρωτεΐνες7,89,4
Αλάτι1,261,51
Φυτικές Ίνες1,31,6
* Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς (ΠΠΑ) ενός μέσου ενήλικα (8.400 kj / 2.000 kcal).
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Τοπική παραδοσιακή συνταγή /Αυθεντικά τραγανά φύλλα Μπουγάτσας / Χωρίς Συντηρητικά/Νηστίσιμη /Χωρίς υδρογονωμένα λίπη και έλαια
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200°C .
Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο σας.
Ψήνετε στους 200°C για περίπου 25΄ μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά.
Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από τον φούρνο και, πιάνοντας τις δύο άκρες της με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζετε μέσα στο σκαφάκι της, έτσι ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω.
Αφού την αναποδογυρίσετε, την αφήνετε μέσα στο σκαφάκι της για 10', Χωρίς να την σκεπάσετε, για να απορροφήσει το λάδι της.
Προσαρμόστε την διάρκεια ψησίματος και την θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.

Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΔΡΟΜΟΣ Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ. 57022, Σίνδος, Θεσσαλονίκη,
τηλ: +30 2310 798440