Με γέμιση από 4 υπέροχα τυριά και αβγά ελευθέρας βοσκής καθώς και ξεχωριστό στριφτό σχήμα, που κλείνει μέσα του όλη τη γεύση και το άρωμα μιας αυθεντικής, σπιτικής δημιουργίας!
Υλικά
Συστατικά
Ζύμη 60%: [Αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2,5%), άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη. Το ποσοστό εντός παρένθεσης αναφέρεται επί της ζύμης]. Γέμιση 40%: [Νερό, μίγμα τεσσάρων τυριών [τυρί Γκούντα (28%), Hμίσκληρο τυρί (7%), Κασέρι (5%), Κεφαλογραβιέρα (1%)], άμυλο σίτου, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, μαγειρικό αλάτι, ασπράδι αυγού σε σκόνη από κότες ελευθέρας βοσκής, φοινικέλαιο. Τα ποσοστά εντός παρένθεσης αναφέρονται επί της γέμισης].
Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού και μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια και σπόρους σουσαμιού.
Αλλεργιογόνα
Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού και μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια και σπόρους σουσαμιού.
Ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο/Τοπική παραδοσιακή συνταγή/Γέμιση με εκλεκτά Τυριά Π.Ο.Π./Χωρίς Συντηρητικά /Πηγή πρωτεινών/Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα/Χωρίς υδρογονωμένα λίπη και έλαια
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180οC. Βγάζετε το Μακεδονίτικο Στριφτάρι 4 Τυριά από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στη μεσαία θέση του φούρνου σας. Ψήνετε στους 180 οC για περίπου 40’. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε. ΔΡΟΜΟΣ Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ. 57022, Σίνδος, Θεσσαλονίκη, τηλ: +30 2310 798440
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.