Η Παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς παράγεται στην Κρήτη και όπως μας φανερώνει το όνομα της έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παλαίωσης σε σπηλιές. Περιέχει περισσότερο πρόβειο και λιγότερο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια που βόσκουν στην ορεινή Κρήτη. Με βάση την παραδοσιακή συνταγή αλλά και με την ξεχωριστή μέθοδο ωρίμανσης δημιουργήσαμε ένα τυρί με πλούσια μεστή γεύση και μακρά επίγευση που κατακτά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Υλικά
Συστατικά
Αιγοπρόβειο γάλα, με αναλογία μέχρι 10% σε αίγειο, οξυγαλακτική
καλλιέργεια, πυτιά, αλάτι.
Αλλεργιογόνα
Γάλα
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ενέργεια (kj)
1886 kj
Ενέργεια (kcal)
455 kcal
Λιπαρά
38 gr
Κορεσμένα
26 gr
Υδατάνθρακεσ
0,5 gr
Σάκχαρα
<0,5 gr
Πρωτεϊνες
28 gr
Αλάτι
1,3 gr
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Από το 1952, ο Γεώργιος Στειακάκης και η γραβιέρα του με την ιδιαίτερη συνταγή, δημιουργούν τον δικό τους μύθο. Είναι ένας από τους πρώτους τυροκόμους στην Κρήτη που πηγαίνει στη Γαλακτοκομική σχολή της Λάρισας και μελετά την τυροκομία. Σήμερα το τυροκομείο Στειακάκη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση τριών γενεών. Ο Κωνσταντίνος Στειακάκης, με βάση παραδοσιακές συνταγές και οικογενειακές αρχές, παράγει τυριά με τα αυστηρότερα πρότυπα παραγωγής και ωρίμανσης.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.