Το μακρύκοκκο ρύζι bali υγροθερμικής κατεργασίας είναι Α΄ποιότητας . Ο έλεγχος της ποιότητας ξεκινά με την προσεκτική επιλογή της κατάλληλης πρώτης ύλης . Η πρώτη ύλη έχει επιλεχθεί σύμφωνα με καθορισμένα κριτήρια και ελέγχεται τακτικά από αναγνωρισμένα εργαστήρια. Το μακρύκοκκο ρύζι είναι ιδανικό για πιάτα με κρέας ,ψάρι, πουλερικά και λαχανικά .Η προετοιμασία του είναι εύκολη αφού κατά το μαγείρεμα δεν απαιτεί παρά ελάχιστη προσοχή.. Το ρύζι δεν κολλάει και παραμένει πάντοντε αφράτο και σπυρωτό . Συμβουλή: Με λίγο βούτυροή φυστίκια θα ενισχύσετε την αρωματική γεύση του ρυζιού .Το ρύζι από την φύση του δεν περιέχει γλουτένη.
Υλικά
Συστατικά
Συστατικά: Ρύζι Μακρύκοκκο
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια Kj
1468Kj
Ενέργεια kcal
346 Kcal
Λιπαρά
1,2 g
Κορεσμένα
0,5g
Υδατάνθρακες
76g
Σάκχαρα
0,5g
Εδώδιμες Ίνες
1,3g
Πρωτεϊνες
7,5g
Αλάτι
0,01g
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Για 1 μέρος ρυζιού χρειάζονατι 2 μέρη νερού (χρησιμοποιήστε φλυτζάνια ή δοχείο μέτρησης )Βάζετε νερό στο οποίο έχετε προσθέσει αλάτι να βράσει.Προσθέτετε το ρύζι χωρίς να το έχετε ξεπλύνει. Αφήνετε το ρύζι να σιγοβρασει σε χαμηλή φωτιά με κλειστό καπάκι για περίπου 20 λεπτά .
Πληροφορίες Προμηθευτή
Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακρία από έντομα και οσμές. Διανέμεται από την Κωνσταντίνος Χατζηαθανασίου ΕΠΕ Αγ. Αναργύρων 170 Τ.Θ. 18 , 194 00 Κορωπί
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.