Έντονο τριανταφυλλί χρώμα, αρώματα λουλουδιών και κόκκινων φρούτων, με κυρίαρχες νότες κερασιού και φράουλας. Διακρίνεται για την λεπτή και ισορροπημένη γεύση του, και την πολύ ευχάριστη επίγευσή του.
Υλικά
Συστατικά
Περιέχει Θειώδη
Αλλεργιογόνα
Ελαφρύς εκραγισμός, έκθλιψη και παραμονή του χυμού και των στέμφυλων για 30 περίπου ώρες με παράλληλη διαβροχή τους. Στην συνέχεια διαχωρίζεται από τα στέμφυλα, τα οποία πιέζονται ελαφρώς. Ακολουθεί απολάσπωση του γλεύκους και άμεσος εμβολιασμός. Στα 10 περίπου γραμμάρια σακχάρου στο λίτρο γίνεται διακοπή της ζύμωσης με τη βοήθεια ισχυρής ψύξη. Η θερμοκρασία ζύμωσης δεν ξεπερνά τους 14° C.