Οι σαρδέλες Αιγαίου AMBROSIA αποτελούν τον Ελληνικό Μεζέ στα καλύτερά του! Νόστιμες και υγιεινές, είναι πλούσιες σε Ασβέστιο και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, στοιχεία πολύτιμα για την ανθρώπινη υγεία. Μάλιστα οι σαρδέλες AMBROSIA περιέχουν 3γρμ Ωμέγα-3 λιπαρα ανά 100γρμ πριόντος (σύνολο EPA+DHA) γεγονός που τις χαρακτηρίζει ως σαρδέλες με 'Υψηλή περιεκτικότητα σε Ωμέγα-3' και όχι απλώς 'φυσική πηγή'. Αλιεύονται στα καθαρά νερά του Αιγαίου Πελάγους και σας τις προσφέρει η αγαπημένη σας κονσερβοποιία στον Βόλο, με έτος ίδρυσης το 1928, που επιμένει να τις επεξεργάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο, αφού είναι οι μόνες που διαλέγονται και τοποθετούνται στο κουτί μία προς μία με το χέρι. Απολαύστε τις!
Ψάρια και προϊόντα ψαριών, Σόγια και παράγωγα Σόγιας, Μαλάκια και προϊόντα αυτών.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια(kj)
1728kj
Ενέργεια(Kcal)
418Kcal
Λιπαρά
38,5g
Εκ των οποίων Κορεσμένα
8,1g
Υδατάνθρακες
0,2g
Εκ των οποίων Σάκχαρα
0,0g
Πρωτείνες
17,4g
Αλάτι
0,7g
Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα
2,7g
Ασβέστιο
290mg
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Οι μόνες που διαλέγονται και τοποθετούνται μία προς μία με το χέρι.
Οδηγίες Χρήσης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Για σωστό άνοιγμα ανασηκώστε πλήρως τον κρίκο. Μετά το άνοιγμα μεταφέρετε το προιόν σε άλλο περιέκτη και διατηρήστε στο ψυγείο για 3 ημέρες.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Προϊόν χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά και πρόσθετα. Παράγεται στον Βόλο από την ιστορική κονσερβοποιια ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. με έτος ίδρυσης το 1928.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.