Μαλακό τυρί από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα. Η Mozzarella ανήκει στα τυριά που έχουν φιλαρισμένη μάζα για να λιώνει εύκολα στο ψήσιμο και να σχηματίζει τη χαρακτηριστική ινώδη υφή.
Προορίζεται να καταναλωθεί ως έχει ή μετά από θερμική επεξεργασία (μαγείρεμα) από το ευρύ κοινό. Είναι εξαιρετικό τυρί για τοστ, σουφλέ, πίτσα και γενικά, όπου θέλουμε μαστιχωτή δομή
Πληροφορίες Προμηθευτή
Για τις συσκευασίες σε φέτες και τριμμένο, να καταναλώνονται ιδανικά 5 μέρες μετά το άνοιγμα.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.