Συστατικά
Παντεσπάνι ρολό με γέμιση κρέμα κακάο. Συστατικά: Παντεσπάνι: αλεύρι σίτου, ζάχαρη, αυγά, σιρόπι γλυκόζης, υγροσκοπικά μέσα (σορβιτόλη, γλυκερίνη), αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, γαλακτωματοποιητές (μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη σόγιας), διογκωτικά αρτοποιίας-μπέικιν πάουντερ (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, μαγειρική σόδα), βαμβακέλαιο, αιθυλική
αλκοόλη, αλάτι, βανιλλίνη, σταθεροποιητής (ξανθανικό κόμμι), μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο 0.2%). Γέμιση κρέμα κακάο 30%: φοινικέλαιο, σιρόπι γλυκόζης, ιμβερτοσάκχαρο, δεξτρόζη, αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη 4%, αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, συντηρητικό (σορβικό κάλιο 0.2%). Διακόσμηση: ζάχαρη, μερικώς υδρ/να φυτικά λιπαρά (φοινικοπυρηνέλαιο), άπαχο γάλα σκόνη, λακτόζη (γάλα), αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), βανιλλίνη.Αλλεργιογόνα
Παράγεται σε εργοστάσιο που διαχειρίζεται ως πρώτες ύλες: ξηρούς καρπούς.