Γλυκιά γεύση και κρεμώδης υφή. Είναι το πιο γνώριμο συνοδευτικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας.Σας Προτείνουμε: Φάβα με μάραθο.
Υλικά:500gr. φάβα κομμένη 3αλφα 2 κρεμμύδια 5-6 κλωνάρια μάραθου 2-3 κλωνάρια άνηθου Ελιές Λάδι Αλάτι χοντρό Τρόπος μαγειρέματος: Βράζετε τη φάβα σε μια κατσαρόλα με περίπου 1 λίτρο ζεστό νερό. Μόλις πάρει βράση, ξαφρίζετε, προσθέτοντας 3 κλωνάρια μάραθο, ένα ολόκληρο κρεμμύδι καθαρισμένο, λίγο αλάτι χοντρό και περιμένετε να χυλώσει και να γίνει σχεδόν πουρές.Όταν βράσει, την πιέζετε με ένα πιρούνι να γίνει εντελώς πουρές, την αδειάζετε σε μπολ και προσθέτετε 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μπόλικο λάδι και αλάτι. Προσθέτετε τον μάραθο και τον άνηθο ψιλοκομμένα και λίγες ελιές.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.